baby buat surprise

hai mommies, nak tnya ada tk baby mommy yg buat surprise tkmau tunjuk gender? bila dah bersalin baru tahu😅.. #32weeks_preggy

3 Balas

scan baby utk tahu gender dlm 4 kali rasanya termasuklah detail scan cakap baby girl. pastu scan utk 32 weeks tak silap, doc cakap baby boy pulak. nasib barang baby unisex. tggu je lah baby keluar nanti confromkan gender hahhaha

sy prgnt ank ke2 bila scan je tak nmpk dia kepit kaki🤭dr ckp klu dia suka kepit brmkna girl sekali dah kluar boy🤣🤣

sy 28w baby kepit .. 30w tunjuk .. 32w doc nak tgk ..dia kepit lagi 🤣