abdomen belah kiri tulang rusuk rasa goyang di kehamilan 31weeks

hai mommies nak tnya. ada tak yg sama dgn sy bila tunduk or goyang sikit ada benda rasa mencucuk dibahagian abdomen tulang rusuk sedangkan seblum ne oke je#SeriusTanya

1 Balas

Xde plak..tp tulang rusuk mmg pedih kdg2..sbb kaki bby tertolak kot..skrg dh 36w, kepala bby dh bwh..kki dia la suke tolak2 tulng rusuk

3w ago

iya? tp sy rasa mcm ada organ yg lari dr elemen la kalau waktu tunduk