TANDA BERSALIN

Hai mommies. Nak tanya. Tanda-tanda bersalin setiap ibu tak sama kan. Saya sebelum ni ada macam cairan keluar mengalir kat kaki, tapi ke hospital bukan ketuban. Kali ke 2 perut mengeras, 2-3 jam straight. Ke hospital, belum ada contraction lagi. Please explain untuk saya alert yang saya dah ada tanda nak bersalin. Confuse sangat, tak ada pengalaman 🥹 #firs1stimemom #40weeeks #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

bukak buku pink baca dkt belakang tu. ada tulis tanda2 bersalin. ada salah 1 je kena pi hospital. jgn tgu lagi dah. nanti terbersalin dkt rumah.

10mo ago

baik. terima kasih kongsikan. semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻