Susu Formula

Hai mommies. Nak tanya susu formula apa yang bagus yea?

2 Balas

Ank sy mula2 minum dupro 1&2 bila g klinik tiap bulan berat badan x naik..setelah sy tukar susu s26 alhamdulillah berat badan dan selera mkn bertambah..

4y ago

Sekarang tgh try s26. Berak dia ok. Tp dia kerap muntah kan susu tu balik. So sy confused samaada dia ok atau tak

Semua susu bagus.... Try and error... Sbb kite mmg bleh suggest susu tu bagus susu ni bagus... Cuma baby sesuai atau x je.. So kne try satu2