Rasa sakit pinggang mcm cramp perut dan rasa ngilu area punggung

Hai mommies nak tanya saya baru disahkan hamil 5 weeks and lately saya kerap rasa cramp area perut pinggang dan punggung .. saya pernah keguguran bulan 11 taun lepas n saya rasa takut #firstmom

2 Balas

Ada buat kerja berat / berterusan? Elakkan, ya. Banyakkan bedrest, minum air kosong secukupnya. Makan asid folic. Jika pernah keguguran, buka buku pink segera untuk dapatkan pantauan awal.

Biasanya normal cramp sikit2. Tapi kalau kuat sangat better refer doctor