Kahak setiap malam

Hai mommies.. nak tanya.. pernah ke guna strimars yang spray tu.. 🥺🥺 baby berkahak lagi teruk kalau malam.. sampai tak boleh tido.. dah cuba tepuk yang biasa orang tepuk tapi bila kahak keluar baby telan balik kahak tu.. 😭😭 ada kesan pape ke kalau guna spray tu.. btw baby baru usia 2 bulan.. takut takut nak guna.. somebody please respon me.. #bantusharing #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Balas

U beli equipment utk sedut kahak bby tu. Bila u tepuk2 tu, at the same time sedut guna alat tu. Yg spray ni sy bawa ke klinik, minta dktr buatkan since sy xberani tkut tersalah buat.

beli alatan utk sedut kahak..kalau x,pergi klinik