Cethapil baby wash

Hai mommies, nak tanya pengalaman mommies semua apa beza cethapil baby gentle wash and shampoo dengan cethapil baby with organic calendula wash and shampoo? Kalau baby jenis kulit sensitif dan ada ruam prefer guna yg mana ya? #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

dua2 sama and sesuai utk sensitive skin bezanya calendula ade bau wangi sbb anak saya ade eczema memang ok pakai dua ni tp saya lebih prefer yg gentle wash sbb xnk ade bau. boley rujuk doctor jugak utk kepastian. or brand QV pun sesuai utk sensitive skin/eczema.

nanti sis pergi kk try tanya doc, bg doc tgk dulu keadaan kulit baby mcm mana. Then sis tanya doc mana sesuai, kdg takut kulit baby jadi kering