Kerap bersin & selsema :')

Hai mommies.. Nak tanya normal ke time preg ni kerap bersin? Kdg sampai boleh terkucil.. Hidung tersumbat pon kerap.. Nk makan ubat sembarangan xboleh..

3 Balas

awak pregnant berapa week ye? sbb kakau baby dah besar, risau yg terkucil tu bkn air kencing to air ketuban. kawan sy masa 35w kot batuk sampai terkucil katanya. masa check up doc ckp air ketuban sikit. kena emergency ceacer.

2y ago

baru 9 weeks sis...

hai.. saye pn same skrang ni.. sbb resdung kot. add tips tak.. dah la awal lg.. baru msuk 5weeks. takot sejarah berulang..

skng musim wak.. sy satu family kne... nk kata alahan pregnant tu x pasti, apa ii boleh g klinik tanya doc

2y ago

allahu..tpi seksanya nk tido...