Baby tendang belah bawah

Hai mommies , nak tanya normal ke baby tendang belah bawah ? Saya harini seharian rasa senak kat area pundi kencing #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Kalau tendang ke bawah, maknanya kaki di bawah tu. Boleh pusing lagi.. Jika minggu ke 36 nak masuk 37 masih tak berubah kedudukan, doktor akan bertindak ikut keadaan kandungan.

9mo ago

Normal bg sebahagian ibu hamil.. Jaga postur da an senam sesuai kehamilan.. Amalkan pemakanan sihat, makan ubat yg dibekalkan doktor