GENDER BABY

Hai mommies, nak tanya la..betul ke, kalau baby selalu hide gender masa scan..nanti keluar baby girl..betul ke mommies?#firstmom #ingintahu

5 Balas

Tak tentu jugak..saya dh 5 scan semua nmpak gurl sbbada burger sign tuh.. xsure bertukar ke tak kena tunggu due bln 11 nnti..nk selamat barang baby beli unisex semuanya😅

Saya buat 5d nmpk lelaki , beranak keluar perempuan sis, semua org terkejut, sy dgn suami smpai terdiam 😂

Tak juga sis, kwn sy berkali scan mmg xnmpk.. sekali kuar boy 😅

xsmestinya..😅..awak dh brp minggu?

2y ago

32 weeks da..tp baby still shy2 nak tunjuk..suka sgt dia kepit

Tak