AKIBAT PAKAI SKINCARE

Hai mommies nak tanya , kalau pregnant boleh pakai skincare tak . sejak awal pregnant saya tak pakai apa2 langsung , sekarang dah masuk 6 bulan+ usia kandungan , muka makin kusam . boleh ke nak pakai skincare ? kawan ckp tak boleh bahaya untuk bahaya , nanti ibu itu la ini la . serius nak tahu 🥹#firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Balas

Boleh pakai tapi awak just kena pandai baca ingredients behind, apa fungsi dan effect nya. Bukan semua skincare bahaya. Tips, cari skincare yg khas utk sensitif skin usually dia x letak bahan bahaya walaupun just mild. Sis boleh juga semak kandungan ingredients setiap product di website cosdna.com

atas org la..klau sy bile Tau peknen terus stop pkai ape2 skincare..sbb muke sy time peknen jd elok..lngsung xnaik jerawat..just awl2 je kulit jd kusam kering lepas tu jd flawless.tp Ade je skincare y mesra peknen..kena pandai cari ingredients la

saya pakai pencuci muka alia kat watson warna pink tujer muka bersih hritu tgok tiktok dia kata sesuai untuk ibu ngandung muka berseri xde jerawat xdelah kusam 😅

Boleh. Tapi cari skincare yang boleh pakai untuk pregnant mom

Boleh. But cari skincare for pregnancy friendly.