checkup after bersalin

Hai mommies nak tanya kalau kita bersalin kat swasta mcm hospital kpj and then lepas bersalin kita nak checkup baby kat kk boleh ke?? sbb masa anak pertama dulu bersalin hospital kerajaan tapi musim mcm ni parents saran kan bersalin kat swasta. minta pencerahan ye 😊#ingintahu

1 Balas

blh jer smbng check up dkt kk.. sy pown bt mcm tu.. sy bt checkup dua2 sbb anak ad kuning, nk gi kk tp org rmai, so gi checkup swasta tp maklumat inform jgk dkt kk.. bgtau jer nurse yg jga kita dkt kk tu