Bangun lambat

Hai mommies. Just nak tanya, biasa ke baby nak masuk setahun bangun lambat? Sekarang pukul 10 pun dia tak bangun lagi.Selalunya pukul 8 dah bangun.

5 Balas

Hi. Tidak juga. Anak saya awal pula bangun hehe. Lepas orang solat subuh tak pun pukul 8 dah bangun #TAPactiveusers #TAPSupermoms

tidur malam baby 10_12 jam puan. mungkin activiti harian baby bertambah dan baby active so mudah letih.

Anak saya pun Puan. Tapi saya kejutkan jugak pukul 7.30 pagi. Tak boleh jadi habit. #TAPSupermoms

depends mommy. kalau dia letih lewatlah bgn. yg penting susu kena bgi jgak even dia tido.

untungnye baby lewat bgn...baby sy jam 5 a.m belum subuh dia dah bgn...huhu.