8 bulan taknak makan

Hai mommies nak tanya ade ke baby memang taknak makan atau tak tunjuk minat pun dengan makanan. tapi bila di rumah pengasuh dia nak makan. Dah macam2 menu kita bagi still taknak makan juga dirumah. Bantu saya nak buat apa lagi ya? #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby #firsttimemom

2 Balas

ank sy dlu cmtu gak. Cara Nye mmg kena tukar menu pejal sikit MCM mee bihun.. macaroni.. pastu bawak ank jalan2 smbil suap Makan..

ubah environment baby awak. boleh cuba bawak santai2 dekat taman ke. dkt tepi pantai ke. bawak g padang main rumput ke?