kaki bayi 7 bulan

hai mommies, nak tanya ada tak yg sama mcm saya anak dah 7bulan tapi kaki anak saya masih kecil kasut baby dia tak muat lagi padahal anak saya dah masuk 7bulan . saya risau laa . #bantusharing #ingintahu

3 Balas

Saya mula pakaikan kasut untuk anak bila dia dah pandai berjalan. Masa umurnya 12 bulan. Itu pun 4 kedai kasut saya cari tapi takde saiz😅 Nike, adidas, skechers, crocs, end up jumpa dalam Aeon. Hehe Baby awak baru 7 bulan. Normal la tu takde saiz lagi. Saiz kasut yang di jual tu universal. Lagi pun tiada keperluan untuk baby pakai kasut. Akan menganggu tumbesaran kaki baby. In fact bila baby dah mula berjalan pun, kena galakkan baby grounding dulu.

tgk tinggi ank juga. ank sy 1y3m tp tinggi dan size kaki mcm 10 bln. janji bmi normal.

tak perlu risau kaa mommy ? 🥹