confirm scan

hai mommies ! nak tanya ada tak yang sepatutnya kandungan dah 7 weeks ikut last period tapi bila scan dekat klinik baru 5 weeks ?doktor suruh repeat scan semula lagi 3 weeks.. #ingintahu #firstmom

5 Balas

saya baru ja pi scan td di klinik kerajaan. sepatutnya 7 minggu tapi scan 6 minggu kantung kosong lagi...depa bagi 2 minggu untuk pi repeat scan.....bila tanya doktor adakah normal ....doktor kata normal...kita tak tau bila sperma lelaki bersenyawa sbb tu la tarikh edd doktor tak bagi awal☺️☺️☺️....in Syaa Allah...doa yg baik2 datang yg terbaik