sembelit 35 weeks

hai mommies .nak tanya ada ke yg da 35weeks still sembelit lagi. huhu saya msih sembelit on off. ubat maltofer pon sye bnyk da skip2 skrg. sbb xtahan sembelit teruk. lpstu malam perut kerap mngeras lebih lama dri siang tpi baby aktif gerak. cuma ada masa, baru baring nak tido lpstu asyik rse nk terberak and nk kena meneran je .risau 🥲 #firstbaby #firstmom

4 Balas

Cuba makan betik, minum air banyak2

1y ago

ye betul. sye skrg mkn betik n mnum air msak bnyk. baru ok tpi still xbleh mkn ubat iron. klau x mmg die akn jdi keras .seksa nye jdi trauma nk mkn ubat iron tu. sye gantikn mkn sayur,kismis lebih skit .hrab hb xturun la nk cekup mnggu ni