Kandungan 10 minggu

Hai mommies nak tanya ada ke sama macam saya masuk minggu ke 10 baru loya/muntah teruk sebelum ni okay je. Tak jumpa lagi cara nak hilangkan rasa macam ni sebab nak pergi/buat kerja pun susah. Normal ke rasa ni tak hilang sedangkan katanya trimester kedua akan beransur sikit.

5 Balas

Dah try makan buah masam? Mangga muda ke. Normal je. Kenalan saya time tgh teran boleh muntah lagi 😂. Seriauu eh

Sama sis.. sbelum ni ok jak, x da alahan apa smua cuma x selera mkn. msuk 11 minggu ni tiba mcm pening & loya 😅

Normal, ada yang sampai bersalin baru hilang. 😅 Tengok individu tu.

normal sis. ada orang sampai trimester 3 pun tak hilang loya muntah

ye saya pon mcmtu.. nk mkn pon x boleh asik kluar blik je