batuk time pregnant

hai mommies, musim sekarang kan cuaca tak menentu. kdg hujan kdg panas sampaikan kesihatan pun on off. tambah² ada pulak virus tibi yang mcm mencanak naik di sesetengah area, saya sekarang start gatal tekak, batuk² dan hidung asyik tersumbat je. risau sebab tengah pregnant, nak bernafas tu rasa tak cukup. ada ke cara nak hilangkan batuk time pregnant? risau la musim² ni.

2 Balas

sis dh check ke klinik ke? sy pun 2 hari lepas simptom yg sama. bila doktor buat swap test rupanya positif. Tpi selera makan mmg mcm biasa lah. still ada deria bau dgn rasa. Cuma batuk, selesema, sakit tekak, tekak gatal.

sis minum madu lemon suam.