Baby Tukar FM ke FM yg lain

Hai mommies, macam Mana Kita nak tahu baby sesuai ke tak dengan susu FM yg baru ya? Baby umur 5 bulan , baru Cuba tukar susu kambing ke susu dutch baby 0-12m , selepas 36 jam pantau minum susu dutch baby, baby akhirnya berak dan najisnya cair Tak macam biasa ..sebelum ni baby minum susu RRyan susu kambing tifflac rumusan khas bayi 0-12m tapi doktor suggest tukar susu sbb baby kurang Naik berat badan..mcm na ya nk tahu susu lain sesuai Tak? Susu RRyan ni baby dah okay tpi kene tuakr#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

macam baby saya, saya tahu tak sesuai bila sembelit atau berak terlalu cair...maksud nya berak tu berair...kalau mcm tu tak sesuai...

3y ago

tq sis atas respon nya ☺️☺️