Baby Tukar FM ke FM yg lain

Hai mommies, macam Mana Kita nak tahu baby sesuai ke tak dengan susu FM yg baru ya? Baby umur 5 bulan , baru Cuba tukar susu kambing ke susu dutch baby 0-12m , selepas 36 jam pantau minum susu dutch baby, baby akhirnya berak dan najisnya cair Tak macam biasa ..sebelum ni baby minum susu RRyan susu kambing tifflac rumusan khas bayi 0-12m tapi doktor suggest tukar susu sbb baby kurang Naik berat badan..mcm na ya nk tahu susu lain sesuai Tak? Susu RRyan ni baby dah okay tpi kene tuakr#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

macam baby saya, saya tahu tak sesuai bila sembelit atau berak terlalu cair...maksud nya berak tu berair...kalau mcm tu tak sesuai...

1y ago

tq sis atas respon nya ☺️☺️