Prgnt 1bulan lebih

Hai mommies kt sni doakn sy smoga baby sht dlm perut smlm sy try buat upt naik double line agar kabur² hari tiba² klur darah mcm wrna coklat sy risau n p klinik tpi suami operasi so sy seorng² kt rumah. 😢😢 Tlg doakn sy inilh penantian sy selama 6tahun. #firstbaby #firstmom

Prgnt 1bulan lebih
8 Balas

Sama la kita .. tunggu 6tahun 🥹 alhamdulillah skrang baru dpt berita gembira .. tu pun sy lambat buat upt sbb sy takut nak klu nak tgk result upt negetive .. alhamdulillah setelah dipaksa paksa sekelip mata tahun keenam perkahwinan baru dpt tgk double line depan mata, rupanya dah ada malaikat kecil dalam rahim 7w dulu masa mula2 confirmkan kandungan 🥰🤲🏻alhamdulillah sekarang dah masuk 10w .. in sha ALLAH awak positive nie cuma dia x pekat lagi maybe sbb masih baru .. keep on buat upt in sha ALLAH makin terang.. saya doakan moga2 mmg betul la rezeki awak .. inilah penantian awak dah suami selama 6tahun 😍😍 jaga diri, jaga pemakan jgn buat kerja berat.. semoga bermanfaat 💝

2y ago

in sha ALLAH yakin dgn rezeki ALLAH swt.. saya doakan yang terbaik utk awak bakal mommy 🥰🥰

kalau spotting berterusan boleh pegi klinik. booking grab utk ke klinik atau hospital. jgn buat kerja berat. bykkn berehat and bedrest. makan order luar, so x perlu nak berdiri lama2. sampai spotting berhenti.

semoga dipermudahkan urusan awk sis . saya pun pasangan ldr dari awal smpai 4 bulan saya sorang sorang kalau spotting masih tak ok atau sis risau better rujuk klinik terus ya . banyak kan rehat ❤️

terus cek ke klinik. nnti doc cek. sy pun mcm sis. baru sebulan lebih. upt kabur. scan tak nampak kantung lagi. mcm sy, doc bg duphaston utk kuatkan rahim. semoga semua dipermudahkan utk sis dan doakan sy juga.

2y ago

sis bed rest. minimum pergerakan. jgn fikir byk. positif jee

kna g trus klinik,sy mula +ve pregnant spotting ade,clinic doc bagi buat kuat rahim.skg alhamdulilah dh 5month

alhamdulillah...in sha allah kndungn puan ok..jgn lupa mkn folic asid.. bykkn bedrest

Jaga kandungan dan diri.Jangan buat kerja berat

book grab utk pi klinik...