Boleh ke makan delima, buah masam-masam dan cramp

Hai mommies, kandungan baru usia 2weeks plus.. boleh ke makan delima, limau cina yg masam2 tu? normal jugak ke rasa cramps mcm period tu?

3 Balas

awal prgnt mmg simtom dia mcm tu sis..sy dh masuk 5week dh tk rasa cramp cuma lenguh2 pinggang je, mual2 pon kkdg. harap2 tkde alahan yg teruk la..sy tk kuat klo dpt alahan😅

Normal sis, sy haritu cramp perut + sakit pinggang jugak mcm senggugut tu tapi tak period. Masa tu baru 2 weeks. Skrg dah 5 weeks dah hilang dah cramp tu.

1y ago

you ada spotting tak?

setahu sy buah delima tu mmg elok mkn time mengandung tp limau tu xtahu