Tips utk baby

Hai mommies.. insya Allah sy akan start keje.. so ada tips x sementara sblm keje nak ajar anak.. skrg dia asyik nak menyusu badan & mnta kena dodoi masa nak tidur.. saya risau kalau nt dah hantar pengasuh, dia meragam.. hope ada mommies yg bekerja sudi share tips dkt saya.. thank you.. #ingintahu #1stimemom #firstbaby

1 Balas

sis kne ajar ank susu pakai botol if bf sklipn..blikn buai spy sis xperlu dodoikn sntiasa..sbb nnt sis nk anta pgasuh susah klau sis xmmulakn dlu..sma2 mmudhkn tugas pgasuh..