Bersalin Hosp Serdang

Hai mommies 💗 i’m currently 36week dan tengah clueless nak bersalin mana. So nak tanya, betul ke hospital serdang sekarang untuk patient covid19 sahaja? Ada tak yang baru bersalin dekat sana, boleh share info sikit tak? 🥺#firstbaby #ingintahu #bantusharing

5 Balas

sekarang da boleh bersalin kat serdang..plus da siap building baru untuk bersalin..dr hosp kajang bagitahu..sebb saya duk puchong..pilih bersalin kat kajang sebb serdang ritu dah fully covid hosp..tapi 6/10 cek up kat kajang dr inform da boleh bersalin kat serdang 😊