Susu bagus untuk ibu

Hai mommies , boleh tak suggestkan susu yang tinggi kalsium untuk ibu preggy ? Atau susu yang terbaik untuk ibu preggy ?

6 Balas

saya da 17week,,sbb ade gdm n hb rendah sikit,,,sy minum callamilk ok,,sedap sgt2,,sbb byk perisa ,sbb jenis xleh telan susu lain..

6mo ago

ha ah wak,utk naik kn hb sape ade gdm utk ibu ngn bby sekali awk boleh search tiktok callamilk,ramai feedback kata ok,,bby bersalin xde kuning semua,,sy first time cube,,n ok...tp mmg sedap sgt2, ade 4 perisa utk kite pilih stawbery,caramel,coklat, blueberry,,,,suka sgt,,,nty bby kulit cntik,,,mcm2 la,,awk search je callamilk dekat tiktok,tgk live dowang ..