Milestone bayi pramatang

Hai mommies .. boleh suggest apps utk track bayi pramatang ? Apps asian parents ni macam tak de kan utk bayi pramatang .. baby saya lahir 16 jun .. 32 minggu .. sepatutnya lahir 11 ogos ..

1 Balas

milestone bby prem sm je puan mcm bby full term kalau guna dkt apps ni.. mcm sy dlu pun ank lahir prem 34 weeks . tp nnti kita tgk kalau umo ikut milestone tu bby pndai apa..jd kita follow yg tu..dr semasa ke semasa..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin