Susu kambing

Hai mommies, boleh share tak susu kambing apa yang takde rasa /bau kambing. Saya tak makan kambing . Saya dh beli karihome mama tapi semalam baru sesudu dah keluar balik.. tak boleh teruskan😒 atau mungkin boleh share selain susu kambing, apa yg bagus utk diminum ketika mengandung ni. Terima kasih#firstmom

8 Balas

saya minum susu soya ja beli banyak² minum hari² susu soya pun bagus untuk baby dalam kandungan... mak saya pn amalkan masa mengandung adik saya sekarang adik saya dah 3thun kulit seputih susu soya dia pun jadi saya pan tgh amalkan minum susu soya untuk kndungan saya🫣