Susu kambing

Hai mommies, boleh share tak susu kambing apa yang takde rasa /bau kambing. Saya tak makan kambing . Saya dh beli karihome mama tapi semalam baru sesudu dah keluar balik.. tak boleh teruskan😒 atau mungkin boleh share selain susu kambing, apa yg bagus utk diminum ketika mengandung ni. Terima kasih#firstmom

8 Balas

sis, cuba tgk kat fb atau tiktok suplement calsium amway. nm dia CalMagD..sis mkn suplement tu. bkn sj dpt manfaat calcium, magnesium pun dpt dan juga vitD. nk beli ngan sya pun blh sis. meh sya bantu.