Beras&bijirin segera-6bulan

Hai mommies .. baby 6bulan bagi bubur segera macam gini , bagus ke tak ? #firstmom #ingintahu

Beras&bijirin segera-6bulan
2 Balas

tak. xsilap saya ni nestum..paed mmg xbagi. seeloknya bagi bubur or real food yg kita msak sndri. kalau sis rsa pon sedap makann ni jdi bhan perasa dia tggi. baby xboleh makan bnda yg tggi perasa sbb buah pinggang xleh digest lagi.

Kalau tanya bagus ke tak, bagus lagi jika amalkan no sugar no salt utk anak sbb organ anak belum matang lg hingga 2 tahun. Boleh follow FB Group Happy Baby Food Malaysia.

8mo ago

Sama-sama