Rasa down, emotional

Hai mommies, Alhamdulillah saya dh selamat bersalin 3/2 haritu…sekarang tgh pantang 22 hari, sekarang saya mudah sgt emosi, selalu menangis😭 bila baby susah nak tidur, saya pulak mengantuk tak cukup tidur asyik berjaga malam susukan baby. Sakit nak tahan sebab puting crack baby gigit, sakit jahitan belum pulih lagi, semua kadang2 buat sy stress…skrg pulak susu badan dh tak byk kluar terpaksa topup dgn susu formula☹️ Boleh bantu saya bagi kata2 semangat, bg kekuatan pd sy utk sabar. Rasa ibu yg jahat sgt bila marah anak knp tak nak tidur🥺😢#bantusharing #firsttimemom

1 Balas

normal je bby blues ni. yg penting jgn koyak. kne sabar. ank tidur, awk tidur. bby newborn bgun utk menyusu je. masa bby tdur awk tdur. xyh nk buat kje pape. nk mudah time mlm pump susu ltk botol jadi bby xde la menyusu lama dgn awk. habis 2oz boleh tdo blik. dlm 20minit je.