Overdue sudah 😆 Harini genap 40 weeks 5 days 🥴

Hai mommies . Ade tk dalam ni yg dh overdue macam saya ? Ape perasaan mommy2 semua 🥺😅 Baby suke sangat dduk dalam perut sbb mama dia hari2 makan sedap2 kot 🤭 Macam macam exercise dh buat , berjalan petang2 kat taman rekreasi 10 round 🥲🥲 Buat jalan itik dengan suami 🤣 Buat squat . Macam macam laa exercise dekat youtube sy tengok tp dikbaby tknk jugak keluar . Esok 4/7 kene serah diri dah untuk induce ubat 😣 Takut sangat . Tapi dalam masa yg sama happy + excited nak jumpaa baby 🥰 #firs1stimemom ##firsbaby

1 Balas

hi sy mommy overdue last year. mcm awk juga, dh buat segala exercise, tapi yeah bby very comfortable inside. serah diri, 2kali induce pun masih steady (mommy dh gundah gulana). not my rezeki deliver normal since lama sgt dkt LR slow progress. it's all about safety. doa banyak2 moga Allah permudahkan urusan ibu dan baby ok.