Blackmores Magnesium

Hai mommies, ada yang pernah try magnesium from blackmores ni x? Okay x ambil magnesium brand blackmores ni? Kandungan baru 4 weeks. Sebelum ni dari zaman sebelum kahwin lg sy mmg kerap cramp kaki lagi² waktu tidur, malam pun jenis susah tidur, wktu kerja cepat jd lemau, migrain. Xpernah pun consume magnesium ni. Ingat nak ambil as a precaution shj, risau akan datang jd mual², alahan, cramp kaki dll.

Blackmores Magnesium
3 Balas

awal kndungan sebaiknya fokus pd folic acid sahaja. dh hbis 1st trimester, dptkn nasihat dktr yg merawat utk cdgn supplement tambahan.

Magnesium membantu kurangkan alahan. Boleh je makan. Sy pregnant dulu sy ambil prenatal vitamin juga

3mo ago

I tak makan magnesium i makan prenatal vitamins. Semua vitamin ada dlm prenatal vitamin tu

hi makan folic acid saja ya, supplement lain jangan ambil tanpa nasihat doktor.