baby 9 bulan

hai mommies, ada tak yg sama dgn anak saya dah 9bulan tp tak pandai merangkak lagi ? 🥹 #firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Balas

awak cuba stimulate sensory baby. awak boleh bantu baby utk merangkak. boleh search dkt tiktok/ig/youtube. ni contoh link awak boleh refer https://www.instagram.com/reel/CxsBK3ju0k9/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

6mo ago

most wc awak😘

Baby saya 10bulan baru nak cuba2 merangkak. Takpe pelan2 dia akan sendiri merangkak. Cuma pastikan dia selalu aktif.

Memang ada baby dia skip merangkak tapi dia mengisut. Anak puan boleh duduk dan hold kepala dengan steady?

Hai..mcm my baby boy dia skip merangkak..dia terus duduk dn sekarang fasa nak bjalan dah..

sy pon lg berapa hari 10bulan x merangkak, tpi dia dah duduk dgn berdiri sendiri ..