baby resdung

hai mommies, ada tak yg mcm saya baby dia 10bulan dah kena resdung sbb keturunan abah dia resdung . ada tips tak mommies utk baby resdung agar sembuh cepat dr selesema 🥹 #bantusharing #firstmom

3 Balas

maaf bertanya? mcm mana boleh tahu baby ada resdung? doctor yg inform awak ke? atau mcm mommy lain komen atas dasar pemerhatian awak then awak assume baby ada resdung?

6mo ago

doctor ada bg ubat ke awak. maaf tau tanya sbb 1st time dengar baby boleh kena resdung.

hai nk tanya baby awak resdung lagi tak skrg? sbb baby sy pun resdung dr ada bagi ubat bila xmkn ubat dia resdung balik susah jugak nak bergantung dgn ubat je .

maaf nk tanya resdung dkt bby ni dktr yg sahkan ke? atau ibu sendiri yg self diagnose?

3mo ago

dr yg sahkan sy mula2 mcm pelik baby boleh ada resdung lepastu sy pergi klinik lain2 dr ckp benda yg sama baby ada resdung .