BOOSTER VACCINE

Hai mommies. Ada tak sesiapa kt sini dah ambil booster dose ketika hamil? Nak tanya advice, patut ke saya ambil booster dose vaksin? Kandungan saya dah masuk 19 minggu. Tengok review orang lain semua mengerikan. #pleasehelp sebab ini first pregnancy saya

41 Balas

huhu saya pun ragu-ragu tapi sy sinovac .. kalau tak ambil booster boleh tak checkup dan bersalin di hospital kerajaan?

sy dh ambil booster dose masa 15weeks so far okay takde side effect just lenguh tgn je utk sehari then okay balik..

mintak nasihat dri dokter yg merawat masa mgndung atau pn nurse..xpyah pening2 drpada ada kejadian x d ingini...

saya dah ambil dos ke3.usia kandungan masa tu baru 14weeks.syukur macam biasa je.

saya ambik masa 17week , alhamdulillah ok je . demam juga but tkde effect bby ❤

sy dh amek mse 15 weeks.. alhamdulillah xde pape..cuma tgn je lenguh sehari dua

klo Sya tangguh dlu sampai abis bersalin..Sb bumil blom blh ambil booster

alhamdullilah sy ok je setakat nie..sy 32wk n da amik booster last week..

sy xyakin. so lps pntg insya allah sy amik.

saya baru lepas amik booster 35minggu 1hari