Pil noriday

Hai mommies , ada tak sapa2 yg makan pil noriday ni terus period and darah keluar banyak ? Sebab sy baru je amik pil noriday ni dan lepas makan hari kelima terus period sampai sekarang hari ke4 period , darah masih banyak lagi . Ok ke tak ya ? senggugut apa semua mmg tak ada cuma darah je yg keluar banyak .#seriusnanya #firstmom #seriusnanya

1 Balas

pil perancang mmg ganggu hormon. ada yg ok, ok lah. ada yg x ok mcm sis lah period banyak lah, x period lah, period sikit2 putus2 lah.

2y ago

ohh nsib baik darah harini dah stop sis , risau jugak tengok darah byk keluar dr period biasa sy😅