Buku Pink KKIA Selayang Baru

Hai mommies, ada tak kat sini yang buat buku pink kat KK Selayang Baru? Boleh jelaskan tak prosedur? Saya call seharian tak berangkat KK ni. Saya bekerja kat KL, kalau nak pergi walk-in takut kena patah balik dan rugi hari bekerja saya. Kalau ikut LMP, saya dah 11 minggu. #bantusharing #firstmom

2 Balas

Hai awak, tak pasti prosedur lain atau sama tapi mungkin lebih kurang. Tapi saya buka buku di KK Cyberjaya. First sekali saya walk in dan dapatkan appointment. Tapi bergantung sebab awak dah 11 weeks, ada peluang boleh buka hari tu. Better awak walk in pagi just in case. Saya haritu appointment pukul 8, selesai semua pukul 12 tengahari.

Depend ni wak, try call Kk waktu petang sebab sy hari tu call Kk waktu petang so diorg x bz sgt.. Dalam jam 4.30 mcm tu wak..