stretch mark cream

Hai mommies, ada suggestion tak cream utk stretch mark ? Attach gambar sekali kalau bolehh.. hehe.. thank you ?

5 Balas

krim ni bagus sy pakai dr awal prgnt smpai skrg. klu perot bsr mst akn cekang megeras bila sapu trus hilang sakit. perot pun jd lmbut x merekah

guna coffee scrub sis. stretch mark sy banyak pudar then yg kat perut mmg sikitttt sgt ada padahal perut membesar

Pakai ni sis.. Palmer butter cocoa.. Sy smpi skng dh 8 bln, satu strechMark pn xde..

5y ago

Saya pakai ni. Sebelum bersalin memang takde tapi lepas bersalin ada stretch mark 😩

Saya pkai ni

5y ago

Sy start pakai dr 5 bln. Smpai skrg dh 8 bln tkde stretch marks. Kena start awl. Jgn tnggu stretch mark keluar baru nk pakai

Bio oil