DUE DATE BULAN 12 DAH BERSALIN

Hai mommies ada ke yang dua due date bulan 12 2023 dah bersalin 😅 share la pengalaman .. kite first mom excited plus takut , hehe #firstmom

24 Balas

saya due 12/12 dah bersalin 14/11. ngam 36w baby keluar. sebab contraction awal. 5 hari layan contraction dalam wad, alhamdulillah Allah permudahkan. cucuk 2 dose dexa. baby prem seminggu tapi alhamdulillah normal dan boleh discharge ikut mommy dia 🥰

6mo ago

Alhamdulilah sy due 14/12 dah selamat bersalin 26/11 37minggu 3 hari .. air ketuban pecah awal ..