DUE DATE BULAN 12 DAH BERSALIN

Hai mommies ada ke yang dua due date bulan 12 2023 dah bersalin 😅 share la pengalaman .. kite first mom excited plus takut , hehe #firstmom

24 Balas

Saya due datw awal bulan 12, tapi semalam dah bersalin tepat2 38 weeks. Pengalaman untuk saya, contraction paling sakit.Saya ambil epidural lepastu alhamdulillah sakit contraction, sakit beranak dan sakit jahit tak rasa. Kalau tak, time contraction jee memang tarik nafas sambil cengkam kolar suami sebab sakit teramat. Nak minta ibu2 doakan anak saya yg kini ada dekat nicu supaya cepat sihat dah dapat discharge cepat. saya rindu anak saya sangat.

6mo ago

gov, yg epidural tu tak silap rasanya tak semua hospital kerajaan bagi. sebab kenalan saya bersalin dekat hospital kerajaan, hospital tu tak bagi