DUE DATE BULAN 12 DAH BERSALIN

Hai mommies ada ke yang dua due date bulan 12 2023 dah bersalin 😅 share la pengalaman .. kite first mom excited plus takut , hehe #firstmom

24 Balas

Saya 25/12. Sekarang 35week tapi dh start sakit perut mengeras sampai ke pinggang. Dah pegi klinik swasta doc cakap ok je jalan tak buka lagi tapi makin kerap sakit perut nya. Tak tahu nak g hospital ke tak

6mo ago

awak punya edd sama dengan saya..saya pun mengeras je perut n sakit bawah perut tu..tp pinggang xda sakit..