DUE DATE BULAN 12 DAH BERSALIN

Hai mommies ada ke yang dua due date bulan 12 2023 dah bersalin 😅 share la pengalaman .. kite first mom excited plus takut , hehe #firstmom

24 Balas

Sy due 12/12,skrng 37w...skrng pon da rase xlarat sgt bdn.. Smlm checkup nurse kata bby da engage.. Lagi rase berdebar, even pernh bersalin.. Takut tu ade.. Skrng perut kerap sgt mngeras, kerap kencing😂😂... Pengalaman ank pertama mudah sgt bersalin.. Ank kedua ni xtau la mcm mne.. Mngkin lain2 pengalaman nye kn.. Harap selamat sumenye.

6mo ago

Hahaha.... Doa banyak2 keluaq awai la pada tarikh tu 😂😂