Help me about kahak baby pls

Hai mommies.. Ada cara tak nk buang kahak baby? Baby saya minggu depan cukup 3bulan.. Bila baby tido,kadang2 tu akan dengar mcm berkahak..tp kadang2 jela baby akan keluarkan bunyi berkahak tu..

1 Balas

bole cuba sapu minyak skit kt belkg bdan anak pastu urut..kalau Baby tdow cm berbunyi tu..tgok kepala Anak mendongak sgt ke..kalau ad hingus sedut. ada alat sedut atau sedut sendri lah hehe. kadang bukan Kahak pon dia bdengkur

5y ago

Takde hingus pn.. Kalau berdengkur takpe hehe