Membuang sehari dekat 5 kali

Hai momimes semuaa , saya baru masuk 22week..arini saja saya dh membuang dekat 5 kali ...normal ke ..😭😭😭😭 penat oo ulang alik p tandass

3 Balas

pg hospital.. lebi 3 kali d kira cirit birit... cirit birit bole meyebabkan kontraksi n kelahiran pramatang.. mcm sy 14 hari kat ward sbb cirit birit.. g la hospital k..

tak normal . tak elok untuk ibu mengandung takut dehidrasi .. klu mash brterusan pergi klinik

makan apa je sis smpai jadi macamtu??

1y ago

tak tahu laaaa..mkan mcm biasa ..biasa prut ni ..tpi nk msuk arini okay dh sikit😄