Batuk baby

Hai momiess boleh tau mcm mana mengatasi baby batuk berkahak.. ada any idea bole comment ya..baby8 month #firstmom #seriusnanya

8 Balas

cuba try mandian lemoan bad + guna Aow yg warna purple. n bagi vitamin utk kuat kn sys imun anak . sy try ikthar guna keadah ni ngam dengan ank sy, sykur ank kurang demam dan batuk kahak da,

anak sye nk msuk stahun nie pun hadap bende sme.. batuk bkahak.. da peg klinik.. kne amek neb & dpt pelekat batuk tu.. kt rumah sye sapu mnyak bwg putih.. ble selsema sedut hingus.. 2 je la.. awak?

6mo ago

sye bwk peg emergency kpj.. dpt la ubt.. smbil2 tu still peg klinik amek neb, blek sedut hingus gne sterimar.. klu x ok lg, next week nk peg sedut kahak kt klinik...

Sapu dekat dada krim herba tropika… ank saye 6 bulan batuk berkahak & selsema sapu krim herba tropika cepat hilang kahak die…

Saya bagi nasal spray jer kot hidung... X pnh bagi ubat sampai umo 2 tahun... Nasal spray utk baby umo 8 bulan ke atas...

sis. g farmasi cri je cough relief patch ni. mmg berkesan utk hilangkan batuk baby. sekali tampal kurang terus batuk.

6mo ago

wc

baby minum susu apa? dan tengok juga pemakanan baby yg boleh trigger kahak

6mo ago

baby minum susu lactogen..

Buat sup singo pear… baby 8 bulan dah blh makan kan…

Tampal cough patch relief.