TAK NAK MAKAN

hai momies,mcm mn nk bagi anak saya terima makanan ya.Baby dh 7 bln tapi taknak makan nasi Dan lain² kalau mkn pn 1/2 suap ja.Dah macam² menu bagi #SeriusTanya

5 Balas

Puan cuba roll minyak Kiddit, sejenis essential oil. saya ada cuba kat anak saya nampak selera makan ada balik. saya beli di Titok je.

saya dengan anak saya. dah 8bulan tp makan 2/3 suap. even pelbagaikan menu tetap makan sikit

2mo ago

*sama

Kalau dah mcm2 menu bagi maybe teknik bagi makan tu yg kena ubah

try tukar texture makanan tu.