Berita gembira

Hai momies² tq sbb slma ad yg mnjwb sgla soaln sy , soaln sy dlu bwah prut slalu cramp, senak , rasa loya dan setiap kali cek upt mmg ngtif xprnh pn positif . priod pn on time . cmanya dr thun lps priod just 3/4 hari je . scan sbb prut rsa cramp cm snggut, senak . klau mkn skit pn dh rsa pnuh sgt . bla scan rupanya dh 2 bulan 🤭 . trkjut sgt sbb mmg priod on time . ada tak sapa² yg sma kes mcm sya . bole la shre pnglmn msg² #bantusharing

1 Balas

Alhamdulillah, tahniah sis... 🌹 Dari bulan berapa sis start period 3/4 hari jer tue? Sis pergi scan sbb check upt asyik negatif jer ke?

2y ago

InshaAllah, Aamiin 🤲🏻 ... Hujung bulan 11 haritu ada jgk rasa loya, perut cramp senak bagai tp lepas tue dtg period & jenis lau period mmg takde simptom...Perut masih rasa buncit & keras, igtkan hormon jd pikir lepas period nnt kempis lar balik tp tak kempis2 jgk... Pregnant anak 1st takde alahan, period delay & check upt double line...