Sukar bernafas

Hai momies, skrg saya 26w, saya perasan lately saya rasa mcm sausah nk bernafas. Rasa mcm sempit je laluan nk bernafas. Lagi2 masa tgh bersantai2 sambil baring telentang. Mengiring bru lega. Normal ye mcm tu? #ingintahu #firstmom #firsttimemom

2 Balas

normal sis. sebolehnya elakkan dari baring terlentang sebab akan bg pressure dekat baby. kalau nak juga sis kena tinggikan bantal dari pinggang ke atas. jangan 180° terlentang

2w ago

Haah ni pn saya tinggi kan bntal, baru lega… tpi sya akan mengiring jugak bdn ke kiri ke kanan. Tq sis sudi menjawab 💕

normal sebab kandungan membesar. kita pregnant tak boleh baring terlentang tau.

2w ago

Dulu sblm masuk 6 bulan xde apa2 rasa pn, skrg ni ya Allah 😂 tq sis sudi mnjawab ❤️