upt kabur dan ultrasound

hai momies.. saya g scan perut doc ckp tkda apa lagi, tetapi saya dh missed period almost 2 month, and period saya jenis irregular, tp tkpernah missed lama mcm ni.. upt sy buat naik 2 line tp very light.. momies ada yg pndai bca gmbr scan ni tak? #pleasehelp #bantusharing #1stimemom #seriusnanya #jangankecam

upt kabur dan ultrasound
2 Balas

Sis, saya tak nampak kantung dlm gambar. 2 months patut dah nampak orgnya sekali heart beat. Don't give up. Amalkan pemakanan & minuman sihat serta senaman. Semoga dapat zuriat.

Doctor cakap apa? Macam takde kantung but tak tau lah gambar tu cmne

3y ago

tq momies..