Takutnya nak bersalin

Hai momies! Due saya bulan 2/20, tapi ada tak yang dah bersalin awal? And kebanyakan mommies yang dah bersalin ikut due dat atau awal dari tarikh? Btw saya dah 34 weeks

2 Balas

ank 1st sy 28w je...yg no 2 36w...yg seterusnya ada yg lebih due ade yg kurg dr due ..tp ats 37w la...kalau blh jgn terlampau takut...takut blh tp jgn terlalu takut ok

ank 1st overdue 41w. skrg 2nd edd 13/02. hari ni checkup pakar utk decide vbac or elective